På eventyr i villmarka (1963)

Barn, Spenning | 1 time, 40 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespillserie for barn og ungdom av Samuel Scoville jr., dramatisert av Reidar Anthonsen. Speiderguttene Joe og Willy får bruk for alt de har lært som speidere, når de må klare seg uten hjelpemidler en måned i villmarka. Instruktør: Erik Lassen. Teknisk regi: Jan Erik Hoel. Sendt i Barnetimen.

 

Skal - skal ikke? (1:5)

Hørespill i fem deler av Samuel Scoville jr. Speidertroppen ønsker å bygge en hytte i skogen til Donegan. Skogeieren gir speiderne en utfordring de ikke kan si nei til! I rollene hører vi blant andre Jack Fjeldstad (Donegan), Tor Hjorth-Jenssen (troppsassistent Dick) og Ragnar R. Næss (Willy).

Hør i NRKs nettspiller

Joe tar ledelsen (2:5)

Hørespill i fem deler av Samuel Scoville jr. Speiderguttene Willy og Joe er sendt ut i villmarka uten klær, mat og hjelpemidler. Heldigvis har Joe med sin indianske bakgrunn mye nyttig kunnskap. I rollene hører vi Ragnar R. Næss (Willy) og Kjetil Bang-Hansen (Joe).

Hør i NRKs nettspiller

De mystiske lydene (3:5)

Hørespill i fem deler av Samuel Scoville jr. Noen har vært i leiren til Willy og Joe. Kan det være den lyssky personen som gjemmer seg for politiet? I rollene hører vi Ragnar R. Næss (Willy) og Kjetil Bang-Hansen (Joe).

Hør i NRKs nettspiller

Ferskvannsperlen (4:5)

Hørespill i fem deler av Samuel Scoville jr. Joe føler at noe er galt, han har hørt mystiske lyder i nærheten av leiren. Men de fortsetter å utforske villmarka for å finne mat. I rollene hører vi Ragnar R. Næss (Willy) og Kjetil Bang-Hansen (Joe).

Hør i NRKs nettspiller

Belønningen (5:5)

Hørespill i fem deler av Samuel Scoville jr. Willy og Joe oppdager to menn som har slått leir i skogen. Er det de som har tatt ferskvannsperlen? Og vil de klare utfordringen til skogeier Donegan? I rollene hører vi blant andre Ragnar R. Næss (Willy), Kjetil Bang-Hansen (Joe), Arve Opsahl (Dawson) og Børseth Rasmussen (pelsjegeren).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search