Huggtann (1980)

Spenning, Krim | 1 time, 56 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespill i tre deler. En kriminalserie litt utenom det vanlige av briten Eric Saward. En mann kjører seg i hjel, det forundrer politiet. Etterforskningen leder til det engelske utenriksdepartementet. Dermed blir handlingen lagt til begge sider av kanalen. Saken tar en alvorlig vending da en engelsk UD-mann, som den døde tyskeren - sekretæren i et nynazistisk parti i Vest-Tyskland - har hatt forbindelse med, blir offer for et brutalt overfall. Også engelskmannen dør, og i leiligheten hans finner politiet et mystisk manuskript. Det kan se ut som manuskriptet til en kriminalroman, men er det virkelig det? Og hvem er forfatteren? Mye tyder på at politiet står overfor en affære som angår folk høyt på strå - folk, som må synes uangripelige og derfor vil gjøre alt som står i deres makt for å hindre politiet i dets arbeid. Mye tyder også på at saken vil kunne få store konsekvenser politisk. Vil politiet kunne fortsette arbeidet? Våger det det? Og vil det det? Hvor står egentlig politiet - politisk?

 

Huggtann (1:3)

Sekretæren i et lite nynazistisk parti i Vest-Tyskland blir drept i en trafikkulykke. I hans leilighet finner politiet ting som tyder på en forbindelse med en mann som er ansatt i det britiske utenriksdepartementet. Og denne mannen blir utsatt for et brutalt overfall… 

Hør i NRKs nettspiller

Huggtann (2:3)

Etterforskningen av nynazisten Simcas død blir stanset fra høyere hold. Imens arbeider det engelske politiet med mordet på Simcas venn, og kommer på sporet etter forfatteren av det mystiske manuskriptet.

Hør i NRKs nettspiller

Huggtann (3:3)

Manuskriptets hemmelighet blir avslørt. Forbindelsene mellom tyske og britiske ny-fascister tre stadig klarere frem. Men det er også stadig flere som ikke ønsker saken oppklart - og noen av dem har stor makt.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search