På de store banker (1963)

Barn, Spenning | 2 timer
Rating:
0/10

Handling

Hørespillserie for barn etter romanen av Rudyard Kipling om en rikmannsgutt som ufrivillig får oppleve det barske livet på en fiskeskøyte. Oversatt og dramatisert av Tor Stokke. Teknisk regi: Jan Erik Hoel. Musikk: Bjarne Amdahl og Alf Blyverket.

 

På de store banker (1:4)

Et hørespill for barn i fire episoder av Rudyard Kipling, oversatt og dramatisert av Tor Stokke. Den bortskjemte rikmannsgutten Harvey Cheyne er om bord i en stor passasjerbåt på vei til Europa over Nord-Atlanteren. Det er tett tåke og dampfløyta uler uten stans, for det er mange fiskebåter i farvannet. I rollene medvirker blant andre Per Christensen (Fortelleren) og Per Arne Kjos (Harvey Cheyne). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

På de store banker (2:4)

Et hørespill for barn i fire episoder av Rudyard Kipling, oversatt og dramatisert av Tor Stokke. Rikmannsgutten Harvey Cheyne ramlet over bord fra passasjerbåten og ble reddet av en fiskebåt. Skipperen i fiskebåten vil ikke avbryte fisket og gå inn til land, men setter Harvey til å jobbe om bord. I rollene medvirker blant andre Per Christensen (Fortelleren), Sverre Nesheim (Dan) og Per Arne Kjos (Harvey Cheyne). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

På de store banker (3:4)

Et hørespill for barn i fire episoder av Rudyard Kipling, oversatt og dramatisert av Tor Stokke. Rikmannsgutten Harvey Cheyne får ufrivillig oppleve det barske livet på en fiskeskøyte. I rollene medvirker blant andre Per Christensen (Fortelleren) og Per Arne Kjos (Harvey Cheyne). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

På de store banker (4:4)

Et hørespill for barn i fire episoder av Rudyard Kipling, oversatt og dramatisert av Tor Stokke. Rikmannsgutten Harvey Cheyne har i flere måneder jobbet om bord i en fiskebåt. Nå er fisket ferdig og de setter kurs hjemover. I rollene medvirker blant andre Per Arne Kjos (Harvey Cheyne) og Sverre Nesheim (Dan). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search