Tante Frankenstein (1978)

Spenning, Komedie | 1 time, 40 minutter
Rating:
0/10

Handling

Et gufsent oppspinn i tre episoder av Allan Rune Pettersson. Tanten til Henry Frankenstein, mannen som skapte uhyret, reiser til familieborgen for å gjenopprette slektens gode navn og rykte. Hun bestemmer seg for å pusse opp borgen, men trenger hjelp. Kanskje er det en idé å gjenopplive monsteret igjen, om enn bare for en liten stund? Oversatt av Torkjell Berulfsen, instruktør er Jon Lennart Mjøen og teknisk regi er ved Arne Kristian Dypvik. Annonsering av Mentz Schulerud jr. Sendt i Scene U.

I rollene hører vi blant andre Turid Haaland (Hanna Frankenstein), Bentein Baardson (Frans) og Roy Bjørnstad (Larry Talbot). Forteller er Knut Risan.

 

Lykke til, Frankie boy! (1:3)

Hanna Frankenstein, tanten til Henry Frankenstein, reiser til familieborgen en mørk og regnfull kveld, sammen med sin unge sekretær Frans.

Hør i NRKs nettspiller

Ubudne gjester til borgen (2:3)

Før Frankensteins borg kan brukes som bolig igjen, må den pusses opp fra kjeller til tak. Vel vitende om risikoen, bestemmer Hanna Frankenstein seg for å vekke opp monsteret for en liten stund. Hun trenger jo hjelp for å pusse opp borgen ...

Hør i NRKs nettspiller

Forvandlingen (3:3)

Innbyggerne i landsbyen er svært skeptiske til Hanna Frankenstein og en kveld marsjerer de alle opp til borgen med hunder og fakler, for å jage tante Frankenstein ut av byen. Samme kveld får Hanna besøk av en ung mann som ber om å bli innelåst i borgen ...

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search