Thomas Kempe vender tilbake (1978)

Barn, Spenning | 1 time, 45 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespillserie for barn av John Hollen, dramatisert etter en bok av Penelope Lively. Instruktør: Karen Randers-Pehrson. Teknisk regi: Jan Erik Hoel.

 

En påfallende gjest (1:3)

James og familien flytter inn i et gammelt hus, og der begynner det å skje merkelige ting. I rollene medvirker blant andre Helge Reiss (Forteller) og Bjarte Rørmark (James). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

En gammel dagbok (2:3)

James og familien har flyttet inn i et hus som er mer enn fire hundre år gammelt. Huset viser seg å være tilholdssted for et gjenferd. James får vite at gjenferdet het Thomas Kempe og var en magiker som levde på 1600-tallet. Nå vil han at James skal bli hans lærling. I rollene medvirker blant andre Helge Reiss (Forteller) og Bjarte Rørmark (James). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

En overraskende beslutning (3:3)

James Harrison tror egentlig ikke på spøkelser. Men underlige ting skjer i det fire hundre år gamle huset som James og familien har flyttet til. James får hjelp av Bert Ellison som er spesialist på å bli kvitt brysomme spøkelser. I rollene medvirker blant andre Helge Reiss (Forteller) og Bjarte Rørmark (James). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search