Elvis Karlsson (1977)

Barn | 1 time, 55 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespill for barn i fem deler, etter en bok av Maria Gripe. Seks år gamle Elvis har fått navnet etter Elvis Presley som er morens store idol. - Han blir aldri en sjarmerende popsanger, sukker mor. - Det blir aldri noen fotballspiller av den gutten, sier far. Jeg er meg, tenker Elvis, som prøver å finne ut hvem han i virkeligheten er.

Oversatt og instruert av Per Christensen. Teknisk regi: Odd Johan Nilsen. Musikk: Roy Helvin. Sendt i Barnetimen.

 

Du er best når du sover, Elvis! (1:5)

«Jeg liker deg best når du sover, Elvis», sier mamma. Pappa vil at Elvis skal interessere seg for fotball, mens farfar skjønner alt det som mamma og pappa ikke skjønner. Midt imellom dem prøver Elvis Karlsson bare å være seg selv.

Hør i NRKs nettspiller

Hvorfor er du så utakknemlig, Elvis? (2:5)

Peter bor i et hus som kommunen vil rive. Men Elvis Karlsson planter en solsikke for å beskytte huset. Mamma synes at Elvis er helt umulig, men farfar forstår.

Hør i NRKs nettspiller

Forstår du ikke at vi er redde for deg, Elvis? (3:5)

Pappa har forbudt Elvis å gå til huset som skal rives. Men Elvis må jo se til solsikken sin. Peter bor ikke i det gamle huset lenger. Og Elvis treffer noen andre som ikke er særlig hyggelige.

Hør i NRKs nettspiller

Jeg har lyst til å bli kjent med deg, Elvis! (4:5)

Mamma synes ikke det går an å oppføre seg sånn som Elvis gjør. Og det forteller hun til alle venninnene sine. Elvis Karlsson må være på rommet sitt, men så kommer Peter på besøk.

Hør i NRKs nettspiller

Er det noen som behøver meg? (5:5)

Peter vil bo i fred i det gamle huset sitt, men det er ikke lett. Mamma og pappa maser på Elvis, men farfar kommer og hjelper når det trengs.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search