Demolisjon (1981)

Spenning, Mystikk | 2 timer, 44 minutter
Rating:
0/10

Handling

En science-fiction-thriller i fire episoder av Alfred Bester. Hvordan er det mulig å begå overlagt drap i en verden der tankelesere har kontrollen og kan avsløre alle onde planer? Dette er finansgiganten Ben Reichs dilemma i hørespillserien som tar oss med femhundre år inn i framtida. Oversetter og instruktør: Nils Nordberg. Teknisk regi: Sture Bakke. Musikk: Rain. Annonsering ved Ole Christian Lagesen.

 

Jeg bringer døden tilbake (1:4)

Dette er historien om en mann som trodde han var enestående i tid og rom. Ben Reich, leder for finansimperiet Monarch, bestemmer seg for å drepe sin fremste konkurrent. Men hvordan er det mulig å begå overlagt drap når tankelesere kontrollerer verden? I rollene hører vi blant andre: Ståle Bjørnhaug (Ben Reich), Johan Kjelsberg (Gus Tate) og Kai Remlov (Lincoln Powells).

Hør i NRKs nettspiller

Regnbuehuset (2:4)

Det var et vitne til mordet, og hun kom seg unna. Hvem som finner henne først, tankeleseren og politimannen Lincoln Powell, eller morderen, Ben Reich, avgjør om Reichs store plan skal føre til seier - eller demolisjon. I rollene hører vi blant andre: Ståle Bjørnhaug (Ben Reich), Kai Remlov (Lincoln Powell) og Johan Kjelsberg (Gus Tate).

Hør i NRKs nettspiller

Vitnet (3:4)

Det begynner å tegne seg et mønster av mordet og bakgrunnen for det. Men Reich bruker alle midler til å hindre tankelesere i å avsløre ham - også nye mordforsøk. I rollene hører vi blant andre: Ståle Bjørnhaug (Ben Reich), Kai Remlov (Lincoln Powell) og Lise Fjeldstad (Mary Noyes).

Hør i NRKs nettspiller

Mannen uten ansikt (4:4)

"Hvis jeg var i stand til det, Reich, så ville jeg drepe deg...Og hele universet ville takke meg for det. Vet du hvor farlig du er? Vet en pestsmitte hva den bringer? Har døden bevissthet om seg selv?" I rollene hører vi blant andre: Ståle Bjørnhaug (Ben Reich), Kai Remlov (Lincoln Powell) og Unn Vibeke Hol (Barbara D'Courtney).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search