Skriv til søster X (1971)

Barn, Spenning | 2 timer, 54 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespill for barn i seks deler, etter en bok av Inger Brattström. En barnepike flytter inn for å passe på en barneflokk på seks, men etter sin ankomst begynner merkelige ting å skje ... Instruktør: Georg Richter. Teknisk regi: Odd Johan Nilsen. Sendt i Barnetimen.

 

Romslig villa i landlige omgivelser (1:6)

Å være mor til seks barn, og samtidig skulle skrive ferdig en bok er ingen enkel sak. Løsningen blir å finne en barnepike, men hvem vil ta jobben med å passe på en livlig barneflokk, hund og katt i et stort hus? I rollene møter vi blant annet: Vibeke Falk (mor), Unni Fribu (Pernille) og Inger Teien (barnepleiersken).

Hør i NRKs nettspiller

Ingen tror på Frikk (2:6)

Frikk våkner midt på natten, og oppdager at døren til rommet hans er låst. Han må klatre ut av vinduet, og ender opp i kjelleren i timesvis. Men på mystisk vis er det ingenting som stemmer når han i morgentimene skal forklare hva som har skjedd. I rollene møter vi: Per Christian Ellefsen (Frikk), Unni Fribu (Pernille) og Hans Stormoen (Karlsen).

Hør i NRKs nettspiller

Sort puddel forsvunnet (3:6)

Ingen har sett snurten av familiens kjæledegge Esmeralda, og barna blir bekymret. Når politiet ringer om hunden, setter Frikk det i sammenheng med den merkelige opplevelsen han har hatt. I rollene møter vi: Unni Fribu (Pernille), Terje Bjørlo Andersen (Lasse) og Lars Nordrum (politibetjent Bråten).

Hør i NRKs nettspiller

Mikkel og Espen gjør en innsats (4:6)

Mikkel og Espen bestemmer seg for å gjøre et eksperiment: De vil gjemme seg i kjelleren og spionere på eventuelle innbruddstyver som måtte dukke opp. Og tyven blir tatt på fersk gjerning! Men, det viser seg at de to detektivene har vært litt for ivrig i tjenesten... I rollene møter vi blant annet: Anders Hatlo (Hans-Petter), Birger Brattvold (Espen) og Ulrich Stang (Mikkel).

Hør i NRKs nettspiller

Lasses tur (5:6)

Lasse sniker seg ned i kjelleren på jakt etter katten Mirabell. Der finner han henne sammen med seks små kattunger, og han bestemmer seg for å bli værende der hele natten. Men så dukker innbruddstyvene opp... I rollene møter vi blant annet: Terje Bjørlo Andersen (Lasse), Sverre Wilberg (Valdemar) og Rolf Søder (Karl Henrik).

Hør i NRKs nettspiller

Frikk setter opp en felle (6:6)

Puslespillbitene faller på plass for barna, og de bestemmer seg for å legge en felle for å avsløre tyvene. I rollene møter vi blant annet: Inger Heldal (Hans-Petters søster), Ottar Wicklund (en politimann) og Carsten Winger (far).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search