Men du kan ikke flykte (1976)

Barn, Spenning, Drama | 2 timer, 3 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespill for ungdom skrevet og instruert av Edith Ranum.

Elfi er en helt alminnelig tenåringsjente som elsker å danse, sporte og gå på diskotek. Plutselig en dag får hun vite at hun kommer til å bli blind.

Teknisk regi: Jan Erik Hoel.

 

Angst (1:5)

Elfi er en helt alminnelig jente. Plutselig en dag får hun vite at hun kommer til å bli blind. I rollene møter vi bl.a.: Anne Marie Ottersen (Elfi), Merete Moen (Pia) og Jorunn Kjellsby (fru Bergan).

Hør i NRKs nettspiller

Aldri mer (2:5)

Elfi er en ganske vanlig jente som lever et helt vanlig liv - helt til den dagen hun får vite at hun kommer til å bli blind. Hun nekter å tro på legen, vil fortsette å leve som før, men merker at de gamle vennene begynner å trekke seg unna henne. I rollene møter vi bl.a.: Bjørn Jenseg (herr Bergan), Sverre Wilberg (lærer Haga) og Lise Fjeldstad (stemmen).

Hør i NRKs nettspiller

Andre har greid det (3:5)

Synet til Elfi blir stadig dårligere. Folk behandler henne som om hun skulle være en småunge. Vennene ringer ikke lenger. Det er blitt et "drass" å ha henne med. Men Elfi vil ikke tigge noen om hjelp. I rollene møter vi bl.a.: Anne Marie Ottersen (Elfi), Marit Syversen (Bjørg) og Tone Schwarzott (tante Gerda).

Hør i NRKs nettspiller

Konflikt (4:5)

Elfi er blitt nesten blind, og hun synes livet er meningsløst. Enten kan hun sette seg ned og tute og bli en plage både for seg selv og andre. Eller hun kan reise seg og slåss mot problemene. I rollene møter vi bl.a.: Merete Moen (Pia), Anne Marie Ottersen (Elfi) og Lise Fjeldstad (stemmen).

Hør i NRKs nettspiller

Forandring (5:5)

Elfi føler det som livet har holdt henne for narr: først ved å gi henne evner og krefter, for etterpå å ta fra henne alt sammen. Som blind kan hun ikke danse og sporte som før, og de gamle vennene forsvinner. Men det er i motgang man skal kjenne sine virkelige venner. I rollene møter vi bl.a.: Marit Hamdahl (Mette), Øivind Andreas Ørbæk (Bernt Erik) og Jo Nilsen (Hermod).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search