Heidi (1958) (1958)

Barn | 1 time, 59 minutter
Rating:
0/10

Handling

Høyrespel for barn etter ei bok av Johanna Spyri.

Foreldrelause Heidi flytter til bestefaren sin som bur på fjellet. Ho trivst godt med det enkle seterlivet, men ein dag kjem tanta hennar og tek ho med til byen. Der skal hu bo hos familien Seseman, og vere leikekamerat for Klara som sit i rullestol.

Instruktør: Karl Eilert Wiik. Teknisk regi: Odd Rinnan.

 

Heidi kjem til bestefar på setra (1:4)

Tante Dete tek med seg Heidi til bestefaren hennar på setra. Her skal ho bu framover, og ho vert godt kjent med det idylliske livet til fjells. I rollene møter vi: Ingrid Grasdalen (Heidi), Edvard Drabløs (bestefar) og Aslak Råmunddalen (Per).

Hør i NRKs nettspiller

Heidi kjem til Klara i Frankfurt (2:4)

Heidi blir med tanta si til Frankfurt. Her skal ho treffe Klara, ei jente som sit i rullestol og som ønskjer seg ein ny leikekamerat, men livet i byen er ganske annleis enn det Heidi har blitt vant til. I rollane møter vi blant annan: Nanna Stenersen (frøken Rottenmeier), Ragnhild Michelsen (moster Dete) og Kari Fjell (Klara).

Hør i NRKs nettspiller

Det skjer merkelege ting i huset Sesemann! (3:4)

Heidi lengtar framleis tilbake til livet på heia, men ein dag skjer det noko uforklarleg i huset Sesemann. Kan det vere at det spøker? I rollene møter vi blant annan: Ada Kramm (farmor til Klara), Arne Lie (herr Sesemann) og Arne Rygg (huslærar).

Hør i NRKs nettspiller

Heidi og Klara møtest att (4:4)

Heidi er tilbake hos bestefar, og Klara har verte frisk nok til å kome på besøk. I rollene møter vi blant annan: Aslak Råmunddalen (Per), Edvard Drabeløs (bestefar) og Kari Fjell (Klara).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search