Duer i skuddet

Barn, Spenning | 2 timer, 2 minutter
Rating:
0/10

Handling

Et hørespill for barn i fire deler av Prudence Andrew.

Handlingen foregår i London, og kameratgjengen bestående av Ginger, Knerten, Tony og Andy blir kjent med gamle Beans' spennende hobby. Snart finner de ut at det er flere som vil stikke kjepper i hjulene for ham i kampen om den gjeve sølvpokalen.

Oversatt, dramatisert og instruert av Edith Thronsen Ranum. Teknisk regi: Aage Sandaker. Forteller: Ståle Bjørnhaug. Sendt i Barnetimen.

 

Kanskje en mester? (1:4)

Gamle Bean har laget et dueslag i huset sitt, og guttegjengen synes det er riktig så koselig der. Bean har et stort ønske om å ale opp en premiedue, og har nå sett seg ut en som kan være verdig en sølvpokal. Men ikke alle ønsker ham en mulig seier, og ser seg nødt til å ty til skitne knep. I rollene møter vi blant andre: Birger Løvaas (Bean), Ingrid Øvre (Fru Hubbard-Prinknash) og Roy Bjørnstad (Quinn).

Hør i NRKs nettspiller

Inky i fare (2:4)

To av Beans duer har blitt syke, og både han og guttene er redde for at også Inky skal bli smittet. Et besøk fra dueklubben gir motstanderne nye muligheter for sabotasje. I rollene møter vi blant andre: Kyrre Haugen Bakke (Boris), Wilfred Breistrand (Pod) og Johan Holst (Zoot).

Hør i NRKs nettspiller

Katt i dueslaget (3:4)

Fru Hubbard-Prinknashs besøk blir en øyeåpner for Bean, og guttene får en gryende mistanke om hvem som vil få Inky av veien. I rollen møter vi blant andre: Ingrid Øvre (fru Hubbard-Prinknash), Kyrre Haugen Bakke (Boris) og Johan Holst (Zoot).

Hør i NRKs nettspiller

Kampen om sølvpokalen (4:4)

Flere hendelser står i veien for at Bean kan delta i konkurransen, men guttene gjør alt de kan for å hjelpe ham. I rollene møter vi blant andre: Birger Løvaas (Bean), Svein Scarffenberg (Knerten) og Geir Børresen (Tony).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search