Bråk i tier'n (1971)

Barn, Spenning | 2 timer, 9 minutter
Rating:
0/10

Handling

En hørespillserie for barn og ungdom i fire deler etter en bok av Prudence Andrew.

Ginger, Andy, Tony og Knerten fra "Duer i skuddet" er tilbake, og i denne serien er temaet rasisme.

Dramatisert og instruert av Edith Thronsen Ranum. Teknisk regi: Odd Johan Nilsen. Sendt i Torsdagsklubben.

 

Bråk i tier'n (1:4)

Through Street er en helt alminnelig gate i den nordøstlige delen av London hvor guttegjengen Ginger, Tony, Andy og Knerten bor. En lummer kveld på høstparten holder kameratene på med halmdukker som skal ende sine dager på et bål til minne om Guy Fawkes. Guttene finner ut at den ene dukken ikke er skummel nok, og Ginger tar fatt for å kjøpe noen siste rekvisitter før butikken stenger. Men så skjer det noe: Ginger blir vitne til et ran. I rollene møter vi blant andre: Kjetil Bang-Hansen (Ginger), Knut Risan (Tony), Bjarne Thomsen (Andy) og Svein Scharffenberg (Knerten).

Hør i NRKs nettspiller

Bråk i tier'n (2:4)

Det brygger opp til vanskeligheter i Through Street da nye leieboere flytter inn. Etter at et ran har blitt begått, faller mistanken på disse, og fordommer kommer til syne. I rollene møter vi blant andre: Carsten Byhring (konstabel Peppers), Aagot Børseth (mor Miller) og Bjarne Thomsen (Andy).

Hør i NRKs nettspiller

Bråk i tier'n (3:4)

Ginger og gjengen er urolige; kan de nye vennene deres være innblandet i ranet, eller er de uskyldige? På Guy Fawkes' Day bryter det ut slåsskamp. Ginger blir etter hvert usikker på hva han faktisk så da ranet ble begått. I rollene møter vi blant andre: Jon Heggedal (Fitzroy), Ingebjørg Sem (mor) og Kjetil Bang-Hansen (Ginger).

Hør i NRKs nettspiller

Bråk i tier'n (4:4)

Naboene har begynt med en underskriftskampanje for å få kastet ut leieboerne i nummer 10, men guttene blir mer og mer sikre på at beboerne er uskyldige. I rollene møter vi blant andre: William Nyrén (Knertens far), Carsten Byhring (konstabel Peppers) og Odd Furøy (inspektør Harvey).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search