Dunkervikas svarte skrekk (1977)

Barn, Spenning | 1 time, 8 minutter
Rating:
0/10

Informasjon

Hør hos NRK

Handling

Hørespill for barn av John Hollen.

Dunkervika er stedet du kommer til når den vanlige bebyggelsen slutter, og det ikke er flere fine hus med hager rundt. Her bor Affe, Einar og Stine, og de lar seg inspirere av Dunkervikas fortid som fikk navnet sitt etter at en sjørøverskute fra Dunkirk forliste for flere hundre år siden.

Instruktør: Tor Stokke. Teknisk regi: Arne Dypvik.

 

Morgan - den uovervinnelige (1:3)

Affe, Stine og Einar kaller opp flåten sin etter en beryktet piratkaptein: Morgan. De seiler av gårde til sjøs, men kommer ikke særlig langt før uhellet rammer. I rollene møter vi blant andre: Britt Langlie (Stine), Jan Erik Aune (Einar) og Magne Bleness (Affe).

Hør i NRKs nettspiller

Morgan slår til igjen (2:3)

Uhellet med flåten har blitt slått opp på førstesiden av lokalavisen, og barna har blitt ydmyket. Men de planlegger et nytt tokt. Kan de lykkes denne gangen? I rollene møter vi blant andre: Magnus Tveit (skipperen), Adolf Bjerke (læreren) og Lillian Lydersen (Tordis).

Hør i NRKs nettspiller

I hjertet av fiendeland (3:3)

Barna utpeker handelsmannen Bassego som kaptein Morgans verste fiende, og Einar, Affe og Stine legger til sjøs på ny. I rollene møter vi blant andre: Magne Bleness (Affe), Jan Erik Aune (Einar) og Britt Langlie (Stine).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search