Agnes Cecilia (1984)

Barn, Spenning | 3 timer, 45 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespillserie i ni episoder for barn , etter en roman av Maria Gripe. Foreldreløse Nora får en dukke, Agnes Cecilia, og merkelige ting begynner å skje. Oversatt og bearbeidet av Siri Ness. Instruktør: Steinar Berthelsen. Musikk: Knut Heljar Hagen. Teknisk regi: Odd Johan Nilsen. Sendt i Barnetimen.

 

Agnes Cecilia (1:9)

Et hørespill i ni episoder for barn av Maria Gripe, oversatt og bearbeidet av Siri Ness. Skritt gjennom det tomme naborommet. Noen stanser ved Noras dør, vil henne noe, men er usynlige. Den gamle klokken går baklengs. Hva betyr det - hvordan er det mulig? Noen fra fortiden vil ha Nora til å forstå. Hva vil de? Hvem er de? Nora begynner å lete etter forklaringen. I rollene medvirker blant andre Oda Schjøll (Nora). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Agnes Cecilia (2:9)

Et hørespill i ni episoder for barn av Maria Gripe, oversatt og bearbeidet av Siri Ness. Stadige tegn til Nora fra noen bak tid og rom, fra en gang for lenge siden. Nora husker episoder fra sitt liv, og vi aner det har betydning. Så får hun på en merkelig måte en vakker, gammel dukke med et nesten levende ansikt. I rollene medvirker blantandre Oda Schjøll (Nora). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Agnes Cecilia (3:9)

Et hørespill i ni episoder for barn av Maria Gripe, oversatt og bearbeidet av Siri Ness. En krukke faller ned og knuses - uten grunn. Den gjemmer meldinger fra fortiden. Nora vil vite hvem som søker henne. Hun begynner å spørre. Hvem har bodd i huset før? I rollene medvirker blant andre Oda Schjøll (Nora). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Agnes Cecilia (4:9)

Et hørespill i ni episoder for barn av Maria Gripe, oversatt og bearbeidet av Siri Ness. Navnet Agnes Cecilia forfølger Nora. Lappene hun fant i vasen, navnet Hulda gikk igjen der. Oldemoren til Lena heter Hulda - Nora drar for å snakke med henne - kanskje vet hun noe - om Agnes Cecilia. I rollene medvirker blant andre Oda Schjøll (Nora). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Agnes Cecilia (5:9)

Et hørespill i ni episoder for barn av Maria Gripe, oversatt og bearbeidet av Siri Ness. I Noras hus har Agnes Cecilia levd en gang. Er det hun som vil Nora noe, som søker henne på tvers av tiden? Nora vet ikke, men flere biter faller på plass i puslespillet. I rollene medvirker blant andre Oda Schjøll (Nora). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Agnes Cecilia (6:9)

Et hørespill i ni episoder for barn av Maria Gripe, oversatt og bearbeidet av Siri Ness. Nora ser inn i sitt eget rom. Ute regner det, men gjennom vinduet skinner sola. Det er hennes rom og samtidig et annet. Hun kommer ikke over terskelen. Og borte ved vinduet står det en skikkelse. I rollene medvirker blant andre Oda Schjøll (Nora). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Agnes Cecilia (7:9)

Et hørespill i ni episoder for barn av Maria Gripe, oversatt og bearbeidet av Siri Ness. Gjennom Hulda finner Nora Agnes Cecilias grav. Slutter det her? Er det dette Nora skulle finne fram til? Stanser kontakten fra fortiden med en grav, eller er dette bare et viktig skritt på veien? Klokken tikker fremdeles - av og til - baklengs. I rollene medvirker blant andre Oda Schjøll (Nora). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Agnes Cecilia (8:9)

Et hørespill i ni episoder for barn av Maria Gripe, oversatt og bearbeidet av Siri Ness. Skrittene - alle tegnene har snart ført Nora til målet, dit noen fra fortiden vil hun skal komme for å finne noe viktig. Det viktige gjelder ikke bare Agnes Cecilia, men like mye Nora selv. Viktigere og viktigere blir det å komme til visshet. I rollene medvirker blant andre Oda Schjøll (Nora). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Agnes Cecilia (9:9)

Et hørespill i ni episoder for barn av Maria Gripe, oversatt og bearbeidet av Siri Ness. Så er vi framme ved puslespillets siste biter. Hvem har søkt Nora - og hvorfor? Vet vi hvem Agnes Cecilia er - eller får vi vite det nå? I rollene medvirker blant andre Oda Schjøll (Nora). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search