CLUE, sesong: 1 (2017)

Barn, Spenning, Mystikk | 3 timer, 40 minutter
Rating:
0/10

Handling

Spenningsserie med gåter og mystiske hendelser, skarpsindige ungdommer og mistenkelige personer. Basert på bokserien CLUE av Jørn Lier Horst.

 

Tatoveringen (1:8)

Cecilia og faren Alan driver Perlen Pensjonat i den idylliske Skutebukta. En dag finner hun og bestevenninnen Une et lik på stranda, og sommerferien tar brått en annen vending. Hvem er den døde mannen med salamandertatoveringen og hvordan havnet han her? Og kan det ha en sammenheng med at Cecilias mor døde for ett år siden?

Hør i NRKs nettspiller

Mystiske gjester (2:8)

Cecilia, Leo, Une og Egon har startet klubben ”CLUE” og vil finne ut mer om den døde mannen på stranda - men så begynner pensjonatet å fylles opp med mystiske gjester…

Hør i NRKs nettspiller

Dobbel fangst (3:8)

Mens de voksne drar på den årlige sommerfesten i Skutebukta, drar CLUE-gjengen ut på en livsfarlig båttur i helene på den danske gjesten med salamandertatoveringen.

Hør i NRKs nettspiller

Malteserklokka (4:8)

Gamle-Tim kommer til pensjonatet for å reparere det gamle gulvuret i resepsjonen og finner en hemmelighet. CLUE-gjengen får høre om den verdifulle Malteserklokka og Gamle-Tim forteller dem om Levi Hildonen som er arrestert for tyveriet.

Hør i NRKs nettspiller

Den røde kjolen (5:8)

Cecilia får endelig svar på gåten med den røde kjolen. CLUE-gjengen spionerer på den mystiske Frank Kobolt, hvem skal han møte ute ved fyret?

Hør i NRKs nettspiller

Medaljongen (6:8)

Christian Lasson avslører den store hemmeligheten sin for alle på Perlen pensjonat. Cecilias mors medaljong dukker plutselig opp, og politiet bestemmer seg for å gjenoppta saken.

Hør i NRKs nettspiller

Flaggermusgrotta (7:8)

"Fuglemannen" kommer til pensjonatet og hjelper CLUE-gjengen videre i mysteriet med morens død. Cecilia, Leo og Une bestemmer seg for å dra på telttur for å finne ut hvem som åpner gravene ved den gamle steinkirken.

Hør i NRKs nettspiller

Avsløringen (8:8)

CLUE-gjengen jakter på bobilen som kjørte på Une, har den noe med tyskergullet å gjøre? Cecilia får til slutt vite hvordan moren døde, og Cecilia, Leo, Une og Egon kan endelig ta sommerferie.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search