Fredag den trettende (1959)

Barn, Spenning | 2 timer, 5 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespill av Hilde Stade og Gerd Mellvig-Ahlström. Skoleferien har nettopp begynt, Gerd og Petter ser fram til en lang, fin sommer med bading, sykling og alt som moro er! Men så en dag - fredag den trettende - skjer det noe ... Oversatt av Sonni Holtedahl Larsen, instruktør er Jens Gunderssen. Sendt i Barnetimen.

 

Hvorfor -? (1:5)

Hørespillserie for barn og ungdom i fem deler av Hilde Stade og Gerd Mellvig-Ahlström. Familien Bergstrøm består av mor, far, Gerd og Petter, som er 12 og 14 år, og Lillebror. Sommerferien som startet så bra, blir plutselig dramatisk når far kommer på kontoret om morgenen og oppdager at pengeskapet er tomt. Far blir mistenkt for underslag, siden skapet ikke er brutt opp, men åpnet med nøkkel! Gerd og Petter bestemmer seg for å få tak i den virkelige tyven. I rollene hører vi blant andre Arne Bang-Hansen (forteller), Marit Bolling (Gerd), Ragnar Næss (Petter) og Stig Egede-Nissen (far).

Hør i NRKs nettspiller

Mysteriet på museet (2:5)

Hørespillserie for barn og ungdom i fem deler av Hilde Stade og Gerd Mellvig-Ahlström. Gerd og Petter hadde tatt trikken ned til Trädgårdsparken, den store og vakre parken midt i Göteborg. Nå skulle de sette i gang med detektivjobben for alvor. De måtte holde det absolutt hemmelig for mor og far. I rollene hører vi blant andre Arne Bang-Hansen (forteller), Marit Bolling (Gerd), Ragnar Næss (Petter) og Stig Egede-Nissen (far).

Hør i NRKs nettspiller

Rosa Hoplafinsky, Postgaten 13 (3:5)

Hørespillserie for barn og ungdom i fem deler av Hilde Stade og Gerd Mellvig-Ahlström. Petter hadde gjemt seg på loftet ved direktør Clasens kontor, for å treffe vaskekona. Så hører han slepende skritt som nærmer seg ... kan det være tyven? I rollene hører vi blant andre Arne Bang-Hansen (forteller), Marit Bolling (Gerd), Ragnar Næss (Petter) og Stig Egede-Nissen (far).

Hør i NRKs nettspiller

Hvor er Petter? (4:5)

Hørespillserie for barn og ungdom i fem deler av Hilde Stade og Gerd Mellvig-Ahlström. Petter måtte vente en lang stund utenfor leiligheten til Rosa Hoplafinsky. Hadde Gerd truffet Erik Ek, eller hadde han flyttet? Hvordan skulle de da få tak i ham? I rollene hører vi blant andre Arne Bang-Hansen (forteller), Marit Bolling (Gerd), Ragnar Næss (Petter) og Stig Egede-Nissen (far).

Hør i NRKs nettspiller

Når enden er god ... (5:5)

Hørespillserie for barn og ungdom i fem deler av Hilde Stade og Gerd Mellvig-Ahlström. Flere uker hadde gått av sommerferien og ennå hadde de ikke fått fatt i tyven. Rettssaken mot faren skulle begynne i morgen, så det hastet. Og hvor er Petter? I rollene hører vi blant andre Arne Bang-Hansen (forteller), Marit Bolling (Gerd), Ragnar Næss (Petter) og Stig Egede-Nissen (far).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search