Gomraths måne (1992)

Barn, Spenning, Eventyr | 2 timer, 10 minutter
Rating:
10/10

Handling

Hørespillserie i fire episoder for barn og ungdom av Alan Garner. Vi møter igjen Susan og Colin fra "Trollstenen fra Brisingamen". De er blitt dratt med i den evige kampen mellom godt og ondt, representert gjennom figurer og elementer fra norrøn og keltisk gudeverden. Dramatisert av David Wade. Oversatt og instruert av Kyrre Haugen Bakke. Musikk: Stein Eide. Teknisk regi: Terje Hellem.

I rollene hører vi blant andre Ingvild Smørvik (Susan), Truls Lauveng (Colin), Sossen Krohg (Morrigan) og Bente Brunvoll (Angharad).

Andre hørespill i samme serie:
 - Trollstenen fra Brisingamen (01)
 - Gomraths måne (02)

 

Det svarte mørket (1:4)

Colin og Susan har bodd hos slektninger på landet i et år, mens foreldrene er i India. Alt er fredelig etter kampen som Colin og Susan ble blandet inn i på grunn av trollstenen. Men heksa Selina Place har ikke gitt seg, hun venter på et våpen ...

Hør i NRKs nettspiller

Storstiens hemmelighet (2:4)

Noe har skjedd med Susan og Colin er vettskremt. Han får beskjed av Albanac at Susan nå er hans fiende. Colin har satt armbåndet hennes på plass, og mystiske ting skjer.

Hør i NRKs nettspiller

Einherjene fra Herlating (3:4)

Den gamle trolldommen har vekket opp einherjene fra Herlating, og de vil tvinge Susan og Colin til å ri med dem.

Hør i NRKs nettspiller

Den gamle trolldommen (4:4)

Morrigan frykter nymånen, og særlig den som kommer nå, Gomraths måne. Derfor vil Morrigan gjøre alt for å tilintetgjøre Colin før månen stiger opp. Colin må gå til motangrep der hun minst venter det, på hennes eget område. Lykkes han ikke, kan hun bli så sterk at ingen kan stanse henne ...

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Kommentarer ( 1 )

10/10

Andreas Ougland

4 år siden

Fortsettelsen til "Trollstenen fra Brisingamen". Spennende hørespill :)

Anbefalte hørespill

Search