Klondike igjen (1973)

Spenning | 1 time, 48 minutter
Rating:
0/10

Handling

Polar-western, fritt dramatisert for radio av Sven Lange etter Alaska-fortellingene til Jack London. Hver episode er en avsluttet fortelling.

Originalmusikk ved Sven Lange. Instruktør: Paul Skoe. Teknisk regi: Aage Sandaker. Annonsering ved Nils Nordberg.

 

Millionkappløpet (1:4)

Kit er en playboy som etterhvert har lært å bli mannfolk, Shorty er hans venn og kompanjong. De er i Alaska - i en ødemark der menn er menn, hvor det er langt mellom kvinnene og hvor livsgodene er dyre. Vi møter også den reale Joy Castell, som kjører hundespann like sikkert som noen mann. Hennes far, Louis Castell er litt av en brumlebasse, men solid og tillitvekkende.

Hør i NRKs nettspiller

To år i Porcupine Breek (2:4)

Livet i Dawson City gikk sin vante gang. Om dagen arbeidet man og om kvelden samlet folk seg i Elghornet, byens kombinerte bar, restaurant, spillebule med mere. I kveld har den faste gjengen fått tilskudd av to nykomlinger, den tiltalende handelsmannen Peter Gee og den mindre populære William Deacon.

Hør i NRKs nettspiller

Unnsetning (3:4)

Kit og Shorty har stanset hundespannet for å ta seg en lunsjpause. Kit har en sterk følelse av at noe kommer til å skje i løpet av dagen. Etter en stund ser de et merkelig følge av indianere ...

Hør i NRKs nettspiller

Vegetarkost (4:4)

Kit og Shorty er igjen ute i villmarka med hundespannet og finner til sin forferdelse flere stivfrosne lik. Hva har skjedd?

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search