Offerlammet (2017)

Drama | 2 timer, 45 minutter
Rating:
0/10

Handling

Frigjøringskampen (1:3)

Danielle er en fransk krigskorrespondent som er blitt kynisk og blasert av all elendigheten i krigene hun har dekket. Hun overrasker seg selv ved å bli emosjonelt engasjert i en kvinnelig kommandant i en opprørshær i Øst-Afrika som hun etter hvert blir en del av. Når seieren er vunnet og opprørerne er blitt statens ledere, svikter de snart sine opprinnelige idealer og blir like diktatoriske som de forrige statslederne. I skuffelsen forråder Danielle kommandanten og den forrige regjeringshæren slår tilbake med fransk hjelp. Nå jaktes det på kommandanten for folkemord og Danielle er ettersøkt for forræderi av opprørshæren, mens borgerkrigen ruller frem og tilbake.

Hør i NRKs nettspiller

Den vanskelige freden (2:3)

2. episode: Den vanskelige freden: Danielle er en fransk krigskorrespondent som er blitt kynisk og blasert av all elendigheten i krigene hun har dekket. Hun overrasker seg selv ved å bli emosjonelt engasjert i en kvinnelig kommandant i en opprørshær i Øst-Afrika som hun etter hvert blir en del av. Når seieren er vunnet og opprørerne er blitt statens ledere, svikter de snart sine opprinnelige idealer og blir like diktatoriske som de forrige statslederne. I skuffelsen forråder Danielle kommandanten og den forrige regjeringshæren slår tilbake med fransk hjelp. Nå jaktes det på kommandanten for folkemord og Danielle er ettersøkt for forræderi av opprørshæren, mens borgerkrigen ruller frem og tilbake.

Hør i NRKs nettspiller

Sviket (3:3)

3. episode: Sviket.Danielle er en fransk krigskorrespondent som er blitt kynisk og blasert av all elendigheten i krigene hun har dekket. Hun overrasker seg selv ved å bli emosjonelt engasjert i en kvinnelig kommandant i en opprørshær i Øst-Afrika som hun etter hvert blir en del av. Når seieren er vunnet og opprørerne er blitt statens ledere, svikter de snart sine opprinnelige idealer og blir like diktatoriske som de forrige statslederne. I skuffelsen forråder Danielle kommandanten og den forrige regjeringshæren slår tilbake med fransk hjelp. Nå jaktes det på kommandanten for folkemord og Danielle er ettersøkt for forræderi av opprørshæren, mens borgerkrigen ruller frem og tilbake.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search