Siste skift (1987)

Spenning, Krim | 1 time, 14 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespill i to episoder av R.D. Wingfield. Mr. Tanner møter opp til sin siste vakt på politistasjonen, nattskiftet fra fredag 30. til lørdag morgen kl. 06.00. Han ønsket å utsette avgangen for å få tak i personen som drepte hans partner Tim Miller, men det gikk ikke ledelsen med på. Hva har han i sinne, disse siste timene av sin karriere som kriminaloverbetjent?

Oversatt av Jan D. Ulriksen. Instruktør: Erik Lassen. Teknisk regi: Sture Bakke. De som er med: Jan Hårstad (Betjent Abbott), Ole-Jørgen Nilsen (Fullmektig Rudkin), Eli Anne Linnestad (Konstabel Grant), Kim Haugen (Konstabel Burton), Jan Frostad (Konstabel Harris), Per Jansen (Kriminalbetjent White), Harald Dybsjord (Konstabel Flemming), Lasse Kolstad (Kriminaloverbetjent Tanner), Peter Lindbæk (Mickey Garrett). Ellers medvirker: Per-Åge Myrdal. Annonsering ved Leif Dubard.

 

Siste skift (1:2)

Det er en bitter avskjed for kriminaloverbetjent Tanner. På slutten av sin karriere har han vært forfulgt av uhell – det antydes at han har mistet grepet – og stadig jaktes det på den personen som drepte partneren hans. Likevel møter han opp til sin siste vakt på politistasjonen. Hva er det han egentlig har i sinne? 

Hør i NRKs nettspiller

Siste skift (2:2)

Kriminaloverbetjent Tanner bruker alle midler for å spore opp den personen som drepte partneren hans, før han går av sin siste vakt. For Tanners kolleger gjelder det å komme ham i forkjøpet, finne morderen, stanse Tanner før det ender med katastrofe…

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search