Spillet fanger (1978)

Barn, Spenning | 1 time, 34 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespill for barn i fire deler, basert på Carol Beach Yorks bok "Takers and Returners: A Novel of Suspense". Sommer og ferie i Green Hill, akkurat som det pleier, for Ellen, søsteren Kitty, broren Cam, ufordragelige fetter Julian og Andy. Men så - leken som begynner som et ganske uskyldig spill, får konsekvenser ingen hadde drømt om ...

 

Operasjon Dickens (1:4)

Det er ferie, det er hett, og de kjeder seg forferdelig, Ellen, Kitty, Cam, Andy og ufordragelige Julian. Da er det at Julian får en idé, han vet om et spennende spill, sier han. Det de ikke aner, er hvilke følger denne leken skal få.

Hør i NRKs nettspiller

Blod på tann (2:4)

Fetter Julian er en bortskjemt, ufordragelig fyr, men likevel blir Ellen og de andre med på den leken han foreslår. Leken går ut på å fjerne ting og sette dem på plass igjen uten at de voksne oppdager noe, og nå står Ellen og Kitty overfor en vanskelig oppgave.

Hør i NRKs nettspiller

Sjanse til seier (3:4)

Spillet som Julian har satt i gang, går ut på å fjerne ting og få satt dem på plass igjen uten at de voksne merker noe. Ennå er ikke noe galt skjedd, men Ellen aner at dette spillet kan få konsekvenser som ingen av dem har regnet med.

Hør i NRKs nettspiller

Sluttoppgjør (4:4)

Den leken som begynte ganske uskyldig, har fått konsekvenser ingen hadde drømt om. Ellens lag har gjemt Sammy, hunden til frk Mendy, mens Julian og Cam har tatt bilen til doktor Drover. Hvordan skal de greie å få disse på plass igjen uten at noen oppdager det?

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search