Tilgivelsens vind (1996)

Barn, Spenning | 1 time, 36 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespill for barn i fire episoder, "Förlåtelsens vind" av den svenske forfatteren Gunilla Boëthius. Søskenparet Erlend og Esmeralda bor med sin far på en øy langt ute i havet. Faren er fisker, og en dag møter de en havfrue som sier at hun er moren deres. Hun vil at de skal følge henne ned i havet. At de skal leve sammen med henne i havet, hvor ingenting er vanskelig og alt er bare bra. Men kan de reise fra pappaen sin der inne på land?

 

Tilgivelsens vind (1:4)

Hørespillserie i fire episoder, av Gunilla Boëthius. På en øy langt ute i havet bor tvillingene Erlend og Esmeralda med sin far, som er fisker. Han sliter med å skaffe dem nok mat. Og både hjemme og på skolen opplever Erlend og Esmeralda vanskeligheter. De har ingen mor, men en dag treffer de en havfrue på stranden. Oversatt av Kyrre Haugen Bakke. Instruktør: Else Barratt-Due. Teknisk regi: Jan Erik Hoel. De som er med: Ellen Sofie Mosebekk (Esmeralda), Magnus Hol Skjegstad (Erlend), Bjørn Skagestad (Faren), Gisken Armand (Havfruemoren), Tina Hartvig (Frøken), Fridtjof Riege Nilsen (Laban). Sendt i Lørdagsbarnetimen fra RADIORANSJ. (1:4)

Hør i NRKs nettspiller

Tilgivelsens vind (2:4)

Hørespillserie i fire episoder, av Gunilla Boëthius. Tvillingene Erlend og Esmeralda har reddet en havfrue som satt fast i farens fisketrål. Havfruen fortalte at hun en gang hadde levd på land og født to menneskebarn. Hun vil at de skal følge henne ned i havet. Der kan de glemme alt som er vanskelig, og bare ha det moro. Oversatt av Kyrre Haugen Bakke. Instruktør: Else Barratt-Due. Teknisk regi: Jan Erik Hoel. De som er med: Ellen Sofie Mosebekk (Esmeralda), Magnus Hol Skjegstad (Erlend), Bjørn Skagestad (Faren), Gisken Armand (Havfruemoren), Tina Hartvig (Frøken), Fridtjof Riege Nilsen (Laban). Ellers medvirker: Laila Wenaas, Runar Skrøvseth, Ida og Erlend Barratt-Due Solum og Alexander Erlandsen. Sendt i Lørdagsbarnetimen fra RADIORANSJ. (2:4)

Hør i NRKs nettspiller

Tilgivelsens vind (3:4)

Hørespillserie i fire episoder, av Gunilla Boëthius. Tvillingene Erlend og Esmeralda har funnet moren sin. Hun er havfrue, og Erlend har blitt med henne ned i det dype havet. Men Esmeralda ville ikke dra fra faren sin. Hun vet at han vil bli så ensom. Hvordan har Erlend det i havet, og vil han noensinne komme tilbake? Selv om det er vanskelige tider, har faren deres sagt at en dag skal det komme en vind som fjerner alt hat og all bitterhet mellom menneskene. Men den kommer bare hvert 100. år… Oversatt av Kyrre Haugen Bakke. Instruktør: Else Barratt-Due. Teknisk regi: Jan Erik Hoel. De som er med: Ellen Sofie Mosebekk (Esmeralda), Magnus Hol Skjegstad (Erlend), Bjørn Skagestad (Faren), Gisken Armand (Havfruemoren), Marit Andreassen og Iren Reppen (Sildestimen), Tina Hartvig (Frøken), Sverre Wilberg (Blekkspruten), Fridtjof Riege Nilsen (Laban), Per Christian Ellefsen og Sverre Bentzen (Vaktpostene). Ellers medvirker: Laila Wenaas, Runar Skrøvseth, Ida og Erlend Barratt-Due Solum og Alexander Erlandsen. Sendt i Lørdagsbarnetimen fra RADIORANSJ. (3:4)

Hør i NRKs nettspiller

Tilgivelsens vind (4:4)

Hørespillserie i fire episoder, av Gunilla Boëthius. En diger blekksprut har fanget Erlend og dratt ham ned i det svarteste havdypet. På land har Esmeralda lokket Laban med seg ut på Djeveløya. Det brygger opp til storm. Oversatt av Kyrre Haugen Bakke. Instruktør: Else Barratt-Due. Teknisk regi: Jan Erik Hoel. De som er med: Ellen Sofie Mosebekk (Esmeralda), Magnus Hol Skjegstad (Erlend), Gisken Armand (Havfruemoren), Sverre Wilberg (Blekkspruten), Tor Stokke (Sjøormen), Bjørn Skagestad (faren), Tina Hartvig (Frøken), Fridtjof Riege Nilsen (Laban), Per Christian Ellefsen og Sverre Bentzen (Vaktpostene). Sendt i Lørdagsbarnetimen fra RADIORANSJ. (4:4)

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search