Vennlig hilsen Lucifer (1977)

Spenning, Krim, Grøsser | 3 timer, 4 minutter
Rating:
0/10

Handling

Kriminalhørespill i seks episoder av Helge Hagerup. Et mystisk dødsfall på en bar i Bergen, narkotika og sorte messer - det er noen av ingrediensene i denne grøsseren. Musikk: Eyvind Solås. Instruktør: Nicole Macé. Teknisk regi: Gunnar Herleif Nilsen og Odd Gjøstein Dahle. Annonsering ved Jorunn Hope.

 

Bloody Mary (1:6)

Kriminalhørespill i seks episoder av Helge Hagerup. Direktør Hermansen snakker for mye, drikker for mye, og sovner - for alltid. Og et lik i baren er verre enn ti i lasten, i hvert fall for en bartender. Selvsagt fordi bartenderen selv pleier å blande drinkene. I rollene medvirker blant andre Erik Hivju (Rikki, fortelleren), Rolf Berntzen (Frank Hermansen, direktør) og Helle Ottesen (ung pike).

Hør i NRKs nettspiller

Havnegaten 16B (2:6)

Kriminalhørespill i seks episoder av Helge Hagerup. "Husker du den unge piken som ble kvalt for ett år siden ... Hun hadde et perlekjede på seg. Sju store svarte perler ... Marion har et helt likt kjede. Rundt halsen. Se! Sju svarte sorte perler ...". I rollene medvirker blant andre Erik Hivju (Rikki, fortelleren) og Sigurd Werring (Mattis, bartender).

Hør i NRKs nettspiller

Syv svarte perler (3:6)

Kriminalhørespill i seks episoder av Helge Hagerup. "Du ropte at du ... visste hvem som var den skyldige. - Tror du jeg synes dette er morsomt? Jeg har ikke det spor lyst til å drepe deg. Jeg har ikke lyst til å bli morder. Men det er din egen skyld ...". I rollene medvirker blant andre Erik Hivju (Rikki, fortelleren) og Mona Jacobsen (Anja).

Hør i NRKs nettspiller

Kirken ved havet (4:6)

Kriminalhørespill i seks episoder av Helge Hagerup. "Hun påsto selv at hun hadde vært heks ... Forresten kunne hun bevise at hun snakket sant. En natt viste hun meg noen merker hun hadde på det venstre brystet ... Heksenes djevlemerke". I rollene medvirker blant andre Erik Hivju (Rikki, fortelleren) og Sigurd Werring (bartender).

Hør i NRKs nettspiller

Ansiktet (5:6)

Kriminalhørespill i seks episoder av Helge Hagerup. "Hva vet vi om morderen? For det første er han absolutt uten moralske hemninger. Jeg har truffet noen av den sorten, og de er livsfarlige. Om de dreper ett menneske eller ti eller hundre er likegyldig. Tenk deg om Mattis! Kjenner du noen som er sånn?" I rollene medvirker blant andre Erik Hivju (Rikki, fortelleren), Mona Jacobsen (Anja) og Sigurd Werring (Mattis, bartender).

Hør i NRKs nettspiller

Når de døde snakker (6:6)

Kriminalhørespill i seks episoder av Helge Hagerup. "Jeg fjernstyrte mordet, kan man si. Jeg har bare begått ett mord i affekt, og det har jeg ofte angret på. Jeg tenker på den unge piken ... hva var det nå hun het? ... Hun prøvde å presse meg. og sånt tåler jeg ikke". I rollene medvirker blant andre Erik Hivju (Rikki, fortelleren), Mona Jacobsen (Anja) og Sigurd Werring (Mattis, bartender).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search