Mordet bak mordet (1986)

Krim | 2 timer, 21 minutter
Rating:
0/10

Handling

Kriminalserie i fire deler av Elisabeth Thams. Hva skjedde med Karina? Mer enn tyve år etter et tragisk dødsfall i teatermiljøet, prøver oversetteren Marianne og instruktøren Cecilie å spore opp den en gang så talentfulle skuespilleren Karina. Instruktør: Nils Nordberg. Teknisk regi: Odd Johan Nilsen. Annonsering ved Nils Nordberg.

 

En samvittighetssak (1:4)

En gjeng unge teatermennesker feirer en vellykket oppsetning. Festen ender med at en av dem faller død om. Var det planlagt mord eller tragisk ulykke? Mer enn tjue år etter begynner affæren på ny å plage dem som var til stede i det fatale øyeblikket. Og hvor ble det av den lynbegavede, gåtefulle Karina? I rollene hører vi blant andre Kari Simonsen (Cecilie), Lise Fjeldstad (Marianne), Sven Nordin (Tormod) og Sverre Hansen (Henrik).

Hør i NRKs nettspiller

Karinas sønner (2:4)

For andre gang i sitt liv sitter Marianne på en politistasjon. Også denne gangen på grunn av Karina. Ulykksalige Karina, død, men likevel ikke borte. Ikke for de menneskene som kjente henne og som kanskje hadde noe med dødsfallet å gjøre. Og Karina er ikke den eneste som får et sørgelig endelikt. I rollene hører vi blant andre Kari Simonsen (Cecilie), Lise Fjeldstad (Marianne), Sven Nordin (Tormod) og Sverre Hansen (Henrik).

Hør i NRKs nettspiller

Et slag i hodet (3:4)

Ryktene har allerede pekt ut en morder, og det er Marianne. Og hun føler at hvis hun blir der stort lenger, begynner hun å tro det selv. Men politiet er ikke ferdig med henne. Litt hjelper det at Cecilie kommer nedover. Hun har med seg bildene av Karina. Andre er også interessert i dem. I rollene hører vi blant andre Kari Simonsen (Cecilie), Lise Fjeldstad (Marianne), Sven Nordin (Tormod) og Sverre Hansen (Henrik).

Hør i NRKs nettspiller

Biter av et puslespill (4:4)

De gamle teaterkollegene fra Oslo kommer for å være med på begravelsen i Sandør. I minnestunden etterpå kommer kortene på bordet. I rollene hører vi blant andre Kari Simonsen (Cecilie), Lise Fjeldstad (Marianne), Sven Nordin (Tormod) og Sverre Hansen (Henrik).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search