Manøver mord (1967)

Spenning, Krim | 3 timer, 31 minutter
Rating:
0/10

Handling

Kriminalserie i seks deler av Gunnar Hagen Hartvedt og Arild Feldborg. Handlingen finner sted på et høyfjellshotell, og vi møter så vel gjester som en gruppe soldater. Disse driver manøver i nærheten av hotellet, og ingen får forlate stedet før en forbrytelse blir oppklart. Instruktør: Paul Skoe. Teknisk regi: Viktor Sandal. Annonsering ved Sigmund Groven og Nils Nordberg.

 

En uventet gjest (1:6)

Den vinterlige feriehygge på Nyseter turisthotell blir brutt av indre og ytre uro: Et slagsmål i peisestuen. En større militærmanøver i området rundt hotellet ... Men dette er bare begynnelsen. For, på hotellet finnes et menneske som har planlagt å myrde en annen. Hvem er denne morderen? Og hvem er utpekt som offer? I rollene medvirker bl.a. Finn Kvalem (Ola Nyseter), Helga Holdhus (Anna) og Anne-Lise Tangstad (Nora Torge).

Hør i NRKs nettspiller

Mord gir matlyst (2:6)

Det har vært en utrivelig kveld på hotellet med munnhuggeri og tumulter. Ettersom dagen gryr, blir stemningen ytterligere forverret. I rollene medvirker bl.a. Finn Kvalem (Ola Nyseter), Helga Holdhus (Anna) og Bjørg Vatle (Gerda).

Hør i NRKs nettspiller

En begonias død (3:6)

På høyfjellshotellet forsøker gjestene å oppklare drapsmysteriet. Det viser seg også at en begonia i peisestuen har avgått ved døden, uten forklarlig årsak. I rollene medvirker bl.a. Sverre Hansen (Dr. Sandal), Anne-Lise Tangstad (Nora Torge) og Finn Kvalem (Ola Nyseter).

Hør i NRKs nettspiller

Abonnenten svarar ikkje meir (4:6)

Flere av gjestene viser seg å ha en gammel forbindelse til hverandre, og en telefonsamtale om den døde begonia skal vise seg å bli skjebnesvanger. I rollene medvirker bl.a. Finn Kvalem (Ola Nyseter), Helga Holdhus (Anna) og Synnøve Strigen (Rannveig).

Hør i NRKs nettspiller

Kamuflasje (5:6)

Morderen forsøker seg på et nytt trekk, og flere hemmeligheter avsløres. I rollene medvirker bl.a. Finn Kvalem (Ola Nyseter), Sverre Hansen (Dr. Sandal) og Per Christensen (Disponent Hellsen).

Hør i NRKs nettspiller

Regnskapets natt (6:6)

Teppet går opp for siste akt, og de løse trådene samles. I rollene medvirker bl.a. Finn Kvalem (Ola Nyseter), Roy Bjørnstad (Kaptein Berg) og Ståle Bjørnhaug (Cato Rud).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search