Sommeren med René (1975)

Barn | 2 timer, 19 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespill for barn av Tor Edvin Dahl. Det var den fineste sommerferien de noen gang hadde hatt. Christine, Anders og Tove Merethe var på besøk hos tante Maren på Sørlandet som vanlig. Det var akkurat passe varmt og de badet tre ganger om dagen, minst. Men så traff de den fremmede gutten og alt ble annerledes. Han var enebarn, bodde på en lystyacht med foreldrene sine og hadde miniatyr-motorbåt med ordentlig motor. Hvorfor ble alt så vanskelig og hvorfor ble alle uvenner? I løpet av denne sommeren skjønte de at det er farlig å drømme - i hvert fall hvis man glemmer at virkeligheten tross alt er det viktigste. Sendt i Barnetimen. Instruktør: Ragnhild Michelsen. Teknisk regi: Aage Sandaker.

 

Den fremmede gutten (1:5)

Det er sommer, og Christine, Anders og Tove Merethe ferierer på Sørlandet. Når de får øye på en ukjent gutt blir de nysgjerrige på hvem han er.

Hør i NRKs nettspiller

Menneskene på yachten (2:5)

Christine blir bedre kjent med René, og hun lærer ham å svømme. En dag blir Christine og lillebroren Anders med til en flott båt; der bor René og foreldrene hans.

Hør i NRKs nettspiller

Flukten (3:5)

Christine synes René er heldig fordi familien hans er rik. Også har han opplevd så mye rart! Men barna blir uvenner; Tove Merethe mener at René har stjålet, og sier hun skal sladre til foreldrene hans. Ikke lenge etter forsvinner René.

Hør i NRKs nettspiller

På sykehuset (4:5)

Barna leter etter René, og er redde for at det er deres skyld at han er borte. Når de omsider finner ham, må han på sykehus. Etter hvert tar de turen for å besøke ham.

Hør i NRKs nettspiller

Hjem fra Gardaskia (5:5)

Sommerferien nærmer seg slutten, og Renés foreldre ønsker at Christine skal tilbringe mer tid sammen med ham. Christine innser ut at hun må velge: hvem vil hun være hos?

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search