Om morgenen er det frydesang (1970)

Komedie | 2 timer, 1 minutt
Rating:
0/10

Handling

Et humoristisk hørespill etter boken "Joy in the Morning" av P. G. Wodehouse. Hovedpersonene er den unge adelsmann Bertie Wooster og hans butler Jeeves. Førstnevnte forvikler seg stadig inn i situasjoner der han behøver hjelp fra sin intelligente butler. Instruktør: Sven Lange. Teknisk regi: Odd Johan Nilsen.

 

Mørke skygger over Steeper Bumpleigh (1:3)

For å hjelpe sin onkel Percy med å arrangere et hemmelig møte med en amerikansk forretningsforbindelse, drar Bertie Wooster til Steeper Bumpleigh, hvor onkelen har sin residens. Her får Bertie igjen kontakt med sin eksforlovede, noe han slettes ikke er så begeistret over. I rollene medvirker blant annet: Per Theodor Haugen, Gisle Straume og Mona Hofland.

Hør i NRKs nettspiller

Nettet snører seg sammen (2:3)

Bertie er ivrig etter å få sin onkel i en velvillig sinnsstemning. Veien dit involverer et arrangert innbrudd, som ikke går som planlagt. En rekke misforståelser gjør at Florence igjen får opp øynene for Bertie. Dette til hans forferdelse...I rollene medvirker blant annet: Per Theodor Haugen, Gisle Straume og Mona Hofland.

Hør i NRKs nettspiller

Solen skinner atter (3:3)

Bertie har forvillet seg inn i forlovelse, og er desperat etter å oppheve avtalen. Jeeves kommer med en idé om at Lord Worplesdon og den amerikanske shippingmagnaten kan fortsette de hemmelige forhandlingene på et kostymeball. I rollene medvirker blant annet: Per Theodor Haugen, Gisle Straume og Mona Hofland.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search