Robin Hood (1988)

Barn, Spenning | 2 timer, 7 minutter
Rating:
0/10

Informasjon

Hør hos NRK

Handling

En hørespillserie for barn i fire deler, etter historien om den fredløse Robin og vennene hans i Sherwoodskogen. Instruktør: Kyrre Haugen Bakke. Dramaturg: Mette Hansen. Teknisk regi: Sture Bakke. Musikk: Bodvar Moe. Sendt i Barnetimen. Robin Hood spilles av Sven Nordin.

 

Mennene i Sherwoodskogen (1:4)

Mens kong Rikard Løvehjerte var i utlandet, ble England styrt av den onde kong Johan. De som kjempet for rettferdighet måtte flykte. Den mest berømte av dem er Robin Hood. Han og mennene hans holdt til i Sherwood-skogen. De ble kjent for å ta fra de rike og gi til de fattige.

Hør i NRKs nettspiller

Sheriffen i Nottingham (2:4)

Den store, sterke lille-John har slått seg sammen med de fredløse. De er blitt flinke til å skyte med pil og bue og holder øye med alle som reiser gjennom Sherwood-skogen. De tar fra de rike og gir til de fattige.

Hør i NRKs nettspiller

Farlige dager (3:4)

De fredløse hjelper dem som trenger det, og gjør livet surt både for sheriffen og griske munker. Men prisen på Robin Hoods hode blir stadig høyere. Likevel tar han sjansen på å delta i skytekonkurransen i Nottingham.

Hør i NRKs nettspiller

Begrav meg der pilen faller (4:4)

De fredløse har vært i skogen i mange år nå, og venter stadig på at kong Rikard Løvehjerte skal komme tilbake til England. Men sheriffen av Nottingham vil mer enn noen gang ta knekken på Robin Hood og hans menn.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search