Paul Temple og Milbourne-saken (1973)

Spenning, Krim | 3 timer, 43 minutter
Rating:
0/10

Handling

Kriminalhørespill av Francis Durbridge. Carl Milbourne er blitt overkjørt og drept i Genève, men hans enke har grunn til å tro at det ikke er hennes mann som er død, men en ganske annen. Paul Temple forlater London, besøker Genève og St. Moritz - og hele tiden later det til å være folk som søker å hindre ham i hans etterforskning av dødsfallet ... Instruktør: Paul Skoe. Teknisk regi: Odd Johan Nilsen.

 

For ung til å dø (1:6)

Forfatteren og amatørdetektiven Paul Temple får et underlig oppdrag. For to år siden ble Carl Milbourne overkjørt og drept under et opphold i Sveits. Hans enke Margaret vil ha Temple til å bevise at mannen ikke er død. I rollene møter vi blant annet: Knut Risan (Paul Temple), Monna Tandberg (Margaret Milbourne) og Anne-Lise Tangstad (Steve).

Hør i NRKs nettspiller

Mrs Milbournes bekymring (2:6)

Mrs. Milbourne er overbevist om at hennes mann ikke er drept. Og nå dukker det opp en mann som sier han kan bevise at Carl Milbourne er i live. Men han vil ha fem tusen pund for sine opplysninger. I rollene møter vi blant annet: Gerhard Bjelland (inspektør Lløyd), Wilfred Breistrand (Maurice Lonsdale) og Inger Teien (Dolly Brazer).

Hør i NRKs nettspiller

Advarsel til Danny (3:6)

Danny Clayton, sekretær til den berømte filmstjernen Julia Carrington, skal ha kommet til Mrs. Milbourne og forlangt fem tusen pund for å bevise at hennes mann er i live. Men Danny gir en helt annen versjon av historien. I rollene møter vi blant annet: Tom Tellefsen (Danny Clayton), Ole Jørgen Nilsen (Vince Langham) og Knut Risan (Paul Temple).

Hør i NRKs nettspiller

Ombestemmelse (4:6)

Etterforskningen av Carl Milbournes mystiske dødsfall bringer Steve og Paul Temple til Genève. Saken får en stadig farligere karakter: Trusler, utpressing - og så mordforsøk. I rollene møter vi blant annet: Knut Risan (Paul Temple), Anne-Lise Tangstad (Steve) og Tom Tellefsen (Maurice Lonsdale).

Hør i NRKs nettspiller

En overraskelse for Mrs Milbourne (5:6)

Midt oppe i sveitsisk idyll lurer uhyggen: Ekteparet Temple blir målskive for en ukjent skytter. Og Mrs. Milbourne får telefon fra sin avdøde mann. I rollene møter vi blant annet: Knut Risan (Paul Temple), Anne-Lise Tangstad (Steve) og Monna Tandberg (Margaret Milbourne).

Hør i NRKs nettspiller

Vi sees i London (6:6)

Er Carl Milbourne i live? Hvem drepte maleren Peter Fletcher? Hvem har forsøkt å ta livet av Steve og Paul Temple og en rekke andre mennesker? Hva er hemmeligheten ved boken "For ung til å dø"? Paul Temple finner svar ... I rollene møter vi blant annet: Knut Risan (Paul Temple), Anne-Lise Tangstad (Steve) og Arne Bang-Hansen (Charlie).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search