Spill i mørke (1979)

Spenning, Krim, Julia Tinnberg | 3 timer, 40 minutter
Rating:
0/10

Handling

Kriminalhørespill i seks deler av Edith Tronsen Ranum.

Julia Tinnberg er en våken, nysgjerrig og ytterst skarpsindig dame som stadig havner opp i virkelige mysterier. Under et besøk hos sin egen kusine blir Julia involvert i et mistenkelig dødsfall. Instruktør: Nils Nordberg. Teknisk regi: Sture Bakke. Annonsering ved Anne Grete Bangsund.

 

Ukjent spor (1:6)

"...Det er akkurat som...som om de vokter på meg. Passer på at jeg ikke treffer noen, ikke får snakke med andre mennesker...Det er blitt enda verre nå i det siste - etter at min søster var her. Og nå er hun forsvunnet". I rollene møter vi blant annet: Ingerid Vardund (Julia Tinnberg), Alf Nordvang (Markus Høyang) og Bab Christensen (Birgitte Randers).

Hør i NRKs nettspiller

Mystiske omstendigheter (2:6)

"Se på henne, Markus. Hun er død. Må ha vært død en god stund. Hun har fått noen rare merker i ansiktet. Det ligger en sammenklemt sofapute på skulderen hennes også..." I rollene møter vi blant annet: Ole-Jørgen Nilsen (Didrik Rogne), Grethe Ryen (Beate Gran) og Sverre Hansen (Karl Otto Ødelin).

Hør i NRKs nettspiller

Privat etterforskning (3:6)

"Hvilke hensikter tror De man kan ha, hvis man tar ut kontakten til telefonen og sier det er brudd på linjen, når noen skal ringe til lensmannen og melde fra om et mord?" I rollene møter vi blant annet: Ingerid Vardund (Julia Tinnberg), Stein Grieg Halvorsen (førstebetjent Reinskau) og Per Lillo-Stenberg (Ivar Bålsvik). Forteller: Edith Ranum.

Hør i NRKs nettspiller

Viktige opplysninger (4:6)

"Eli Benottis koffert så ut som den var gjennomrotet...Mulig det tredje lydbåndet lå i den. Og at den som kvalte henne tok det med seg. Og lydbåndet kan avmagnetiseres...Men hvis det er en som har bruk for innholdet...for eksempel til pengeutpresning..." I rollene møter vi blant annet: Ingerid Vardund (Julia Tinnberg), Lillian Lydersen (Marion Jonsen) og Mentz Schulerud jr. (kelner). Forteller: Edith Ranum.

Hør i NRKs nettspiller

Avsløring (5:6)

"Men jeg har ikke drept henne! Tror De jeg ville gått fra alle fingeravtrykkene mine da? Og jeg har ikke gjemt det lydbåndet i bokhyllen. Det ville jo vært helt idiotisk." I rollene møter vi blant annet: Ingerid Vardund (Julia Tinnberg), Alf Nordvang (Markus Høyang) og Bab Christensen (Birgitte Randers).

Hør i NRKs nettspiller

Sluttstrek (6:6)

"...Hun bare lo av meg. Så gjorde jeg det. Jeg vet ikke hvor jeg fikk den puten fra...Hun gjorde nesten ikke motstand. Trodde visst at det bare var tull. Men jeg klemte og klemte. Klemte puten ned i den motbydelige latteren hennes." I rollene møter vi blant annet: Ingerid Vardund (Julia Tinnberg), Stein Grieg Halvorsen (førstebetjent Reinskau) og Britta Lech-Hanssen (oversøster).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search