La Boutique (1967)

Spenning, Krim | 3 timer, 32 minutter
Rating:
0/10

Handling

Kriminalhørespill i fem deler av Francis Durbridge.

Hva har skjedd med den skjønne, mystiske Virginia som Hollywood-komponisten Lewis Bristol traff i et selskap? Hvilken rolle har den fasjonable motesalongen La Boutique i London? Dette blir en sak for sjefinspektør Robert Bristol i Scotland Yard.

Oversatt og instruert av Paul Skoe. Teknisk regi: Jahn Erik Joveng. Musikk: Johan Øian. Annonsering ved Jan Pande-Rolfsen. Serien ble også sendt som årets påskekrim i 1988.

 

Ferie med forviklinger (1:5)

Fra skaperen av Paul Temple får vi nå møte Scotland Yard-mannen Robert Bristol. Av sin egen bror, Lewis, en feiret musikalkomponist i Hollywood, får Robert presentert et problem: Hvor er det blitt av den vakre og mystiske Virginia som han har forelsket seg i? Hvorfor forsvant hun så sporløst og under slike merkelige omstendigheter? Med: Per Theodor Haugen (Sjefinspektør Robert Bristol), Eilif Armand (Inspektør Daly), Liv Thorsen (Hilda), Tor Stokke (Lewis Bristol), Ingerid Vardund (Virginia), m.fl.

Hør i NRKs nettspiller

Et mystisk brev (2:5)

"Det forunderlige var at jeg ikke fattet det med det samme. Jeg trodde jeg så syner ... Jeg gikk bare og småryddet litt ... og plutselig oppdaget jeg ham - med en kniv i ryggen." Med: Torbjørn Halvorsen (Sersjant Edwards), Eilif Armand (Inspektør Daly), Liv Thorsen (Hilda), Per Theodor Haugen (Robert Bristol), Anita Rummelhoff (Pearl Mortimer), Henny Moan (Eve Bristol), m.fl.

Hør i NRKs nettspiller

En uventet gjest (3:5)

"Jeg sa jeg hadde gitt brevet til deg. Jeg sverget på at jeg hadde gitt det til deg ... Da tok en av dem en sprøyte opp av lommen. Han holdt den opp for at jeg kunne se den ... Så jeg skulle se nålen." Med: Per Theodor Haugen (Robert Bristol), Henny Moan (Eve Bristol), Eilif Armand (Inspektør Daly), Oscar Egede-Nissen (Morgan), Ingerid Vardund (Virginia), m.fl.

Hør i NRKs nettspiller

Møtet i Kings Road (4:5)

"Jeg vet ikke hvorfor han hatet meg. Jeg kan bare si Dem hvorfor jeg hatet ham ... Fordi han var en bløffmaker - og en kjeltring. Men det var ikke jeg som drepte ham, Mr. Bristol." Med: Per Theodor Haugen (Robert Bristol), Henny Moan (Eve Bristol), Eilif Armand (Inspektør Daly), Ingerid Vardund (Virginia), Gisle Straume (Carl May), m.fl.

Hør i NRKs nettspiller

En arrestasjon (5:5)

"Etter mordet i Kings Road dro jeg til Claridge's for å overbringe det sørgelige budskap til hans kone ... Og etter at hun var kommet over sjokket - da var hun villig til å fortelle meg sannheten om sin mann og det som hendte i San Francisco. Jeg hadde rett." Med: Per Theodor Haugen (Robert Bristol), Henny Moan (Eve Bristol), Eilif Armand (Inspektør Daly), Gisle Straume (Carl May), Anita Rummelhoff (Pearl Mortimer), m.fl.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search