Katakombens hemmelighet (2019)

Barn, Spenning | 3 timer, 14 minutter
Rating:
0/10

Handling

En spenningsserie for hele familien, basert på boken til Tom Egeland med samme navn.

 

Episode 1-2: Funnet i Borgund / Katakomben kaller (1:4)

Under utgravingen av en viking-grav i Borgund finner 14 år gamle Robert og moren (arkeolog) et gammelt kobberskrin. Det inneholder noen romerske mynter, et gammelt kart og et skinnende smykke av ukjent materiale. I smykkets nærhet begynner noe merkelig å skje med Robert. Han blir med moren til Roma for å utforske en helt ny katakombe de fant på kartet fra utgravingen i Borgund. En kveld tar han seg ned i katakomben. Alene. Tror han.

Hør i NRKs nettspiller

Episode 3-4: Angelina / Domini Canes (2:4)

Etter raset er Robert innesperret i katakomben og begynner å slippe opp for luft. I mørket hører han plutselig en jentestemme som roper navnet hans. Hvem er hun og hva vil hun med Robert?I hundrevis av år har munkene i Domini Canes ordenen lett etter en hellig amulett. Nå er de på sporet. Jakten leder dem til Norge og Robert.

Hør i NRKs nettspiller

Episode 5-6: Overvåket / Alt handler om tid (3:4)

Munkene har kommet til Norge, sporet opp Robert og skygger ham. Snart har de det de leter etter; Den Hellige Stjerne! Den Hellige stjerne som kan utløse Dommedag! Moren til Robert er svært bekymret for Robert og alle marerittene han har, når skal han fortelle henne om det som egentlig skjedde nede i katakomben?Robert og bestekompisen Svein jobber med å finne løsningen på mysteriet med de to identiske triangel-smykkene, munken og Angelina. Kan de få hjelp hos Georg Wedel Schelderup, professor i parapsykologi?

Hør i NRKs nettspiller

Episode 7-8: Sky ingen midler / Den Hellige Stjerne (4:4)

Munkenes tålmodighet er oppbrukt, skygging, overvåking og avlytting har ikke gitt noe resultat. Kardinalen har gitt streng beskjed om at Lucio og de andre må komme tilbake med den hellige amuletten. Sky ingen midler. Robert og mor er blitt tatt som gisler av munkene som er på vei til Historisk museum for å hente de to triangel-smykkene. Nå kan endelig profetien om "Den Hellige Stjerne" oppfylles. Dommedag er i gang. Samtidig på Hawaii: Den nyoppdagede kometen er på vei mot jorden, har NASA tid nok til å avverge katastrofen?

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search